Η Terra Nation, μία από τις πλέον μεγαλύτερες και αφοσιωμένες εταιρίες στο χώρο του εξοπλισμού παραλίας, θα είναι στο πλευρό του Syrathlon 2019, ως «Υποστηρικτής» της διοργάνωσης!

Στα πλαίσια της συνεργασίας οι νικητές του ατομικού αγωνίσματος του Sprint Triathlon θα κερδίσουν δώρα Terra Nation ενώ όλοι οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση θα λάβουν ένα ηλεκτρονικό voucher 15% έκπτωσης για όλα τα προϊόντα της Terra Nation, προσφορά της εταιρίας!

Δηλώστε και εσείς συμμετοχή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.syrathlon.gr  και στη συνέχεια θα λάβετε το ειδικό ηλεκτρονικό voucher έκπτωσης.

 

Προφίλ Terra Nation

Η Terra Nation ιδρύθηκε πριν από 6 χρόνια για να υπηρετεί αποκλειστικά τους λάτρεις της Θάλασσας σε όλο τον κόσμο και να αποτελεί τη συντροφιά τους σε οποιαδήποτε ανάγκη και αν έχουν.

Η μακρά αποδεδειγμένα επιτυχημένη πορεία της και η εκτεταμένη γνώση των ανθρώπων της πάνω στις διαδικασίες υλοποίησης σε όλα τα στάδια, τους έχει δώσει την αυτοπεποίθηση να σχεδιάζουν και να δημιουργούν καινοτόμα, ανθεκτικά και ασφαλή προϊόντα που εμπλουτίζουν τις ζωές των ανθρώπων.

Συνεχώς παλεύουν να βοηθήσουν στην οργάνωση της κάθε στιγμής στην παραλία με τον πιο συναρπαστικό, διασκεδαστικό, χαρούμενο και ξέγνοιαστο τρόπο.