Το τριήμερο 28-30 Ιουνίου, η Σύρος υποδέχεται τους κορυφαίους τριαθλητές στο SYRATHLON 2019. Η «Αρχόντισσα των Κυκλάδων» δίνει «ραντεβού» όχι μόνο με την ελίτ των τριαθλητών, αλλά και με όσους και όσες αγαπούν αυτό το μοναδικό άθλημα αντοχής, άτομα όλων των επιπέδων και όλων των ηλικιών. Κολύμπι, ποδήλατο και τρέξιμο, με μία… ανάσα! Κάνε τον… άθλο σου στη Σύρο συνδυάζοντας αθλητισμό, τουρισμό και πολιτισμό στη μαγευτική Ερμούπολη.

Συνδιοργανωτές αυτού του αθλητικού event στο νησί των Κυκλάδων είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης και ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου.

Εκτός από τα βασικά αγωνίσματα Olympic Triathlon και Sprint Triathlon, το πρόγραμμα του Syrathlon 2019” περιλαμβάνει σκυταλοδρομίες, παιδικό αγώνα διάθλου, φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου 5χλμ, καθώς και πολλές άλλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ξεκινήσει με το «Καλωσόρισμα» των αθλητών και των αθλητριών το απόγευμα της Παρασκευής 28/6, θα ακολουθήσουν Βραβεύσεις των κορυφαίων Ελλήνων τριαθλητών και Ομιλίες. Η πρώτη ημέρα του Syrathlon 2019” θα ολοκληρωθεί με την Τελετή Έναρξης της διοργάνωσης.

Το πρωί του Σαββάτου (29/6), θα πραγματοποιηθούν Αγώνες Διάθλου, για παιδιά και έφηβους, ηλικίας από 6 έως 15 ετών σε τρεις κατηγορίες (6-9, 10-12, 13-15). Θα ακολουθήσουν η Tεχνική Eνημέρωση για τους αγώνες τριάθλου ενηλίκων το μεσημέρι και o Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου 5χλμ το απόγευμα με εκκίνηση στις 18:00 από την πλατεία Μιαούλη.

Τα main events της διοργάνωσης, οι αγώνες τριάθλου ενηλίκων, θα ξεκινήσουν την Κυριακή (30/6) στις 9:00 π.μ. σε δύο αποστάσεις, Olympic Distance και Sprint, με δυνατότητα συμμετοχής είτε ατομικά είτε ομαδικά (2 έως 3 άτομα ανά ομάδα) σε σκυταλοδρομίες (relays).

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.syrathlon.gr

Μάθετε για τους αγώνες και για το υπέροχο νησί της Σύρου και κλείστε θέση για μια μοναδική εμπειρία!