Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Syrathlon 2019!

Προλάβετε την προνομιακή εγγραφή early bird για τα αγωνίσματα του τριάθλου, που θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου τα μεσάνυχτα.

Βήματα Εγγραφής

Για την εγγραφή σας, από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.syrathlon.gr, ακολουθήστε το σύνδεσμο «Δήλωσε Συμμετοχή» που θα σας οδηγήσει στο σύστημα εγγραφών του RaceFinder.gr.

Επιλέγεται το αγώνισμα ή τη δραστηριότητα που θέλετε να συμμετάσχετε, την ποσότητα των εισιτηρίων και συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία που σας ζητούνται. Αποδέχεστε τους όρους του αγώνα και συνεχίζεται με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, είναι υποχρεωτικό να έχετε κωδικό RaceFinder σε ισχύ. Εφόσον έχετε τον κωδικό RaceFinder, προχωράτε στην πληρωμή και ολοκληρώνετε την εγγραφή σας.

Προσοχή: Συμπληρώστε τα σωστά στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ηλικία) και το mail για να λάβετε το εισιτήριό σας και τον μοναδικό αριθμό συμμετοχής σας (BIB NUMBER).

Τον αριθμό Bib Number τον χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσετε την  έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και στη διαμονή σας .

Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες τριάθλου είναι υποχρεωμένοι να έχουν στην κατοχή τους επίκαιρο δελτίο αθλητή ή πρόσφατη ιατρική βεβαίωση, είτε προσκομίζοντάς το στη γραμματεία των αγώνων ή ανεβάζοντάς το στο σύστημα εγγραφών του RaceFinder.

Αλλαγή ποδηλατικής διαδρομής

Για την μεγαλύτερη ασφάλεια των συμμετεχόντων, ύστερα και από δοκιμές, αποφασίσαμε να διαφοροποιήσουμε την ποδηλατική διαδρομή η οποία πλέον θα είναι έκτασης 5χλμ από το Λιμάνι με κατεύθυνση προς Βάρη, και επιστροφή.