Το Syrathlon 2019 είναι πια παρελθόν, αφήνοντας ευχάριστες αναμνήσεις σε όσους το έζησαν από κοντά. Εκατοντάδες τριαθλητές και δρομείς, μικροί και μεγάλοι, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και συμμετείχαν στους αγώνες της διοργάνωσης στο πανέμορφο νησί της Σύρου.

Τον καλύτερό τους εαυτό όμως έδωσαν και οι τοπικοί χορηγοί και υποστηρικτές οι οποίοι έσπευσαν άμεσα να βοηθήσουν συνεισφέροντας στη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, πολύτιμη ήταν η συνδρομή του Μεγάλου Τοπικού Χορηγού της διοργάνωσης, του Siros Travel, που στάθηκε από την πρώτη μέρα στο πλάι της διοργάνωσης και μερίμνησε για τη φιλοξενία αθλητών, συνεργατών και μελών της διοργάνωσης στο νησί.

Οι Greek Scuba βοήθησαν εθελοντικά στο στήσιμο των κολυμβητικών διαδρομών και σε συνεργασία με τους LIFEGUARDS HELLAS, παρείχαν με επιτυχία ναυαγοσωστική  κάλυψη στους κολυμβητές, παρ’ όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Οι Syros 2Js Events ανέλαβαν την ηχητική εγκατάσταση και τη μουσική όλων των αγώνων και event της διοργάνωσης και ήταν πάντα εκεί, με θετική διάθεση, όταν τους χρειαστήκαμε.

Οι εταιρείες Εικόνα και Τυποκυκλαδική ανέλαβαν τις εκτυπωτικές ανάγκες της διοργάνωσης.

Τα πρακτορεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Galissas & Maistrali RentaCar, κάλυψαν τη διοργάνωση σε βασικές ανάγκες μεταφοράς στο νησί.

Το εργαστήρι λουκουμιών και ντόπιων συριανών προϊόντων «Συκουτρής», που με την συμμετοχή του η διοργάνωση απέκτησε έντονη συριανή γεύση.

Τα εστιατόρια Πλώρα Πρύμα (Ερμούπολη) και Ιθάκη του Αή (Ερμούπολη και του μεζεδοπωλείου Μεθυστ’ Άννας (Ερμούπολη)), που ανέλαβαν και με το παραπάνω τη διατροφή όλων των μελών της διοργάνωσης.

Επίσης τα εστιατόρια Calmo Mare (Φοίνικας), Αχλάδι (Βάρη), το Πέτρινο (Ερμούπολη), Kouzina (Ερμούπολη) καθώς και το Ελληνικό Καφενείο (Ερμούπολη) για την παραχώρηση γευμάτων σε μέλη της διοργάνωσης και συνεργάτες της.

Η Μεταφορική Σύρου «ΠΑΓΙΔΑΣ EXPRESS»,  ανέλαβε την έγκαιρη μεταφορά των υλικών της διοργάνωσης προς και από τη Σύρο.

Το Vassilikos Premium Services είχε την ευθύνη όλων των κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων καθώς και την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων και των διοργανωτών για όποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και τα πλοία.

Τον Αλέξανδρο Μενδρινό και το παγοποιείο «Σύριγγας» που προμήθευσε με πάγο τη διοργάνωση για τη διατήρηση των νερών σε δροσερή θερμοκρασία.

Στα πλαίσια της στήριξης της διοργάνωσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους τοπικούς επιχειρηματίες που ήταν ενεργοί στη διοργάνωση και παραχώρησαν ποσοστά έκπτωσης από 10% έως και 25% σε όλους τους συμμετέχοντες, όπως τα Δύο Τζιτζίκια στ’ Αρμυρίκια (Κίνι), Amvix (Ερμούπολη), «ΜΑΖΙ» (Πλατεία Μιαούλη), Αλλού…γυαλού (Κίνι), Αρχονταρίκι της Μαρίτσας (Ερμούπολη), ONO (Αγκαθωπές) καθώς και τo Ζαχαροπλαστείο «Κανακάρη» , το Corner Café και τα Αρτοποιεία «Σείριος».  

Επίσης τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς Empneusi 107 fm και Aegean Voice 107.5 fm και τα τοπικά πόρταλ Cyclades24, Κοινή Γνώμη, SportCyclades24, Syros Today, SportCyclades, Naxos Times και Arthografos.gr που πρόβαλλαν τη διοργάνωση.