Το ταξιδιωτικό γραφείο Siros Travel με έδρα τη Σύρο,  ως «Χορηγός» του Syrathlon 2019,  θα αναλάβει την τουριστική εξυπηρέτηση τόσο των συμμετεχόντων όσο και των συνοδών τους και θα είναι διαθέσιμο να εξυπηρετήσει για όλες τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες της διοργάνωσης!

Το SIROS TRAVEL έχει διαμορφώσει ειδικά εκπτωτικά πακέτα, που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών των συμμετασχόντων στη διοργάνωση. Πακέτα που περιλαμβάνουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή, φαγητό, εκδρομές, μεταφορά από και προς το λιμάνι, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, πληροφορίες και ότι άλλο χρειαστεί κατά τη διάρκεια της διαμονής στο νησί.

Για να προλάβετε και εσείς τα ειδικά αυτά εκπτωτικά πακέτα επικοινωνήστε έγκαιρα με το πρακτορείο  SIROS TRAVEL  (τηλ. 2281008200).

Εξασφαλίστε την έκπτωση στα ειδικά ταξιδιωτικά πακέτα ολοκληρώνοντας πρώτα τη συμμετοχή σας στον αγώνα μέσω του www.syrathlon.gr  και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τον ειδικό κωδικό (BIB NUMBER) που θα λάβετε για τις κρατήσεις σας.

Για εγγραφές, αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, επισκεφθείτε τώρα την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.syrathlon.gr

 

Προφίλ SIROS TRAVEL

Το Siros Travel είναι ένα ταξιδιωτικό γραφείο, του οποίου η προσπάθειά είναι αποτέλεσμα μιας θάλασσας εμπειριών.

Στόχος του, είναι η έκφραση της παράδοσης της νησιώτικης φιλοξενίας μας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον εκσυγχρονισμό της παροχής υπηρεσιών που αρμόζουν στον επισκέπτη που έχει όνειρο ζωής κι όχι μόνο να δει τον πολιτισμό μας, τα αξιοθέατά μας, τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, σε συνάρτηση πάντα με τον φυσικό μας πλούτο και τις θετικές επιρροές που μπορεί να αποκομίσει ο επισκέπτης ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του, έχοντας αποκτήσει μια μοναδική εμπειρία.

Το γραφείο είναι σε θέση να καλύψει πλήρως τον κάθε τύπου ταξιδιώτη, προσφέροντας ότι χρειάζεται, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του, για μια μοναδική διαμονή, τόσο για μεγάλες διοργανώσεις, όσο και για μοναδικές διακοπές.