Το τριήμερο 28-30 Ιουνίου η καρδιά του τριάθλου για ακόμα μια χρονιά θα χτυπά στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, τη Σύρο!

Δίνουμε ραντεβού στο SYRATHLON 2019, το τρίαθλο της Σύρου! Μια διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, με επίκεντρο τους τριαθλητές και στόχο την ανάδειξη του νησιού και την ανάπτυξη του τουρισμού στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής σεζόν.

Με αγώνες Olympic Triathlon, Sprint Triathlon, σκυταλοδρομίες, παιδικό αγώνα διάθλου, φιλανθρωπικό αγώνα 5χλμ και αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης και σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ξεκινήσει με το καλωσόρισμα των αθλητών την Παρασκευή το απόγευμα, βραβεύσεις Ελλήνων τριαθλητών, ομιλίες,  και την τελετή έναρξης της διοργάνωσης. Το Σάββατο το πρωί θα πραγματοποιηθούν παιδικοί αγώνες διάθλου για τους μικρούς μας φίλους από 6 έως 15 ετών σε τρεις κατηγορίες (6-9, 10-12, 13-15).  Το Σάββατο το απόγευμα στις 18:00 θα διεξαχθεί ο Φιλανθρωπικός αγώνα 5χλμ και μετά θα γίνει η τεχνική ενημέρωση για τους αγώνες τριάθλου. Το main event, οι αγώνες τριάθλου ενηλίκων, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30/6 με εκκίνηση στις 9:00 το πρωί.

Μέσω της διοργάνωσης στηρίζουμε την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία κοινωνικής υποστήριξης ανηλίκων και εφήβων «Στέγη».

Μείνετε συντονισμένοι καθώς οι εγγραφές θα ανοίξουν σύντομα!

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.syrathlon.gr 

Αφήστε μια απάντηση